Puterea gândului (1)

Gândul are o putere extraordinară. Practic, el poate fi considerat ,,cea mai puternică forță din univers”, precum spunea și prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, acesta reușind să dea naștere destinelor cu o ușurință uimitoare. Gândurile pot determina modul de viață al unei persoane, indiferent dacă aceasta consideră că și-a atins succesul sau și-l dorește. „Orice gând care consumă mintea va controla, conştient sau nu, felul în care persoana alege să se manifeste sau să perceapă realitatea.” explică, pentru Adevărul, psihpterapeutul Erna Constantin.

Dar să urmărim și videoclipul de mai jos, ,,Gândurile atrag gânduri similare”, pentru a afla părerea lui Swami Sivananda – medic, yoghin și învățător spiritual hindus, autor al mai multor cărți despre yoga și spiritualitatea hindusă – despre puterea gândului și influența lui asupra celor din jur.

Dacă îți place acest video, NU UITA SĂ TE ABONEZI la canalul nostru YouTube, Positive Emotions Studio pentru o vizionare mai ușoară a următoarelor videoclipuri.

Vizionare plăcută! 🙂