Clipuri Colecție

CLIPURILE COLECȚIE sunt ideale pentru a păstra ca amintire, momente minunate petrecute cu familia sau cu prietenii la diverse evenimente, reuniuni și călătorii.

Acestea pot fi realizate atât prin combinarea unor fotografii sau a unor filmulețe, cât și printr-o combinație de fotografii cu filmulețe.

AlidArt Design îți stă la dispoziție cu acest serviciu.

Prețul și timpul unui proiect la categoria Clipuri Colecție poate varia în funcție de cerință: complexitatea look-ului (cu sau fără efecte speciale în clip și editări/ retușuri pe fotografiile folosite), tipul clipului (cu fotografii / filmulețe/ fotografii + filmulețe) și perioada de rulare a clipului.

~ * ~

Prețul de pornire la serviciul Clipuri Colecție : 80 RON

AVANS PENTRU REALIZAREA PROIECTULUI: 40 RON

Acesta va fi realizat numai din fotografii, nu va conține efecte speciale, nu vor fi realizate editări sau retușuri pe fotografiile folosite, va rula timp de 10 secunde pe o coloană sonoră potrivită subiectului și

VA BENEFICIA DE PÂNĂ LA 5 MODIFICĂRI.

NOTĂ 1!

Înainte de începerea proiectului, vei primi un e-mail de înștiințare:  

PROIECTUL TĂU LA ALIDART DESIGN ÎNCEPE ACUM!

Proiectul realizat va fi predat în format: WLMP, WMV, MP4, împreună cu fotografiile ce au fost folosite (în format JPG sau PNG) și coloana sonoră a Clipului Colecție (melodia).

~ * ~

Pentru a afla prețul și perioada de realizare a proiectului tău…

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ!

Răspunsul pentru oferta de preț și perioada de realizare a proiectului tău, ți-l voi comunica telefonic la scurt timp după ce îmi vei trimite formularul Clipuri Colecție ~ Solicită o ofertă de preț.

NOTĂ 2!

LA OFERTELE DE PREȚ ALIDART DESIGN,
NU SE ADAUGĂ TVA ȘI NU EXISTĂ COMISIOANE ASCUNSE!

~ * ~

După primirea răspunsului, dacă EȘTI DE ACORD CU PREȚUL PROPUS, rămâne doar să mai completezi formularul de mai jos pentru datele de facturare.

NOTĂ 3!

NU UITA să citești „Comandă, Plată & Livrare” conform comenzii tale!

Prin bifarea căsuței „DE ACORD” în formularul de comandă de mai jos, arăți că ești de acord cu metoda de procedură AlidArt Design descrisă la Comandă, Plată & Livrare!

~ * ~

~ * ~

NOTĂ 4!

AVANTAJUL UNEI COLABORĂRI CU AGENȚIA ALIDART DESIGN
*
UN CLIENT ARE OCAZIA DE A ÎNCHEIA UN CONTRACT COLABORARE CU AGENȚIA ALIDART DESIGN PE O PERIOADĂ DE MINIM 3 LUNI DE ZILE CU REALIZAREA A MINIM 3 PROIECTE PER LUNĂ.


AVANTAJUL UNEI COLABORĂRI CU AGENȚIA ALIDART DESIGN CONSTĂ ÎN REDUCEREA OFERTELOR DE PREȚ LA SERVICIILE AFIȘATE PE SITE – 20%, PLUS MODIFICĂRI NELIMITATE LA FIECARE PROIECT ÎN PARTE.


LA CEREREA CLIENTULUI, CONTRACTUL DE COLABORARE CU ALIDART DESIGN, POATE FI PRELUNGIT DE “N” ORI, ATÂT TIMP CÂT  CONDIȚIILE NECESARE AMBELOR PĂRȚI MENȚIONATE ÎN PRIMUL CONTRACT DE COLABORARE, SUNT ACCEPTATE ȘI RESPECTATE DE ACEȘTIA ÎN CONTINUARE.


PERIOADA SPECIFICĂ FOLOSITĂ DE ALIDART DESIGN PENTRU PRELUNGIREA UNUI CONTRACT DE COLABORARE ESTE DE UN AN DE ZILE.

~ * ~