Clipuri Colecție

CLIPURILE COLECȚIE sunt ideale pentru a păstra ca amintire, momente minunate petrecute cu familia sau cu prietenii la diverse evenimente, reuniuni și călătorii.

Acestea pot fi realizate atât prin combinarea unor fotografii sau a unor filmulețe, cât și printr-o combinare de fotografii cu filmulețe.

AlidArt Design îți stă la dispoziție cu acest serviciu.

Prețul și timpul unui proiect la categoria Clipuri Colecție. poate varia în funcție de cerință: complexitatea look-ului (cu sau fără efecte speciale în clip și editări/ retușuri pe fotografiile folosite), tipul clipului (cu fotografii / filmulețe/ fotografii + filmulețe) și perioada de rulare a clipului.

Proiectul realizat va fi predat în format: WLMP, WMV, MP4, împreună cu fotografiile ce au fost folosite (în format JPG sau PNG), coloana sonoră a clipului Colecție (melodia), și va beneficia de modificări NELIMITATE.

NOTĂ 1!

Înainte de începerea proiectului, vei primi un e-mail de înștiințare:  

PROIECTUL TĂU LA ALIDART DESIGN ÎNCEPE ACUM!

~ * ~

Prețul de pornire pentru realizarea unui CLIP COLECȚIE este 80 RON.

Acesta va fi creat numai din fotografii, nu va conține efecte speciale, nu vor fi realizate editări/ retușuri pe fotografiile folosite și va rula timp de 30 de secunde pe o coloană sonoră potrivită subiectului.

~ * ~

Pentru a afla prețul și perioada de realizare a proiectului tău…

CERE O COTAȚIE DE PREȚ!

.

Răspunsul pentru oferta de preț și perioada de realizare a proiectului tău, ți-l voi comunica telefonic la scurt timp după ce îmi vei trimite formularul Realizare Clip Colecție ~ CERE O COTAȚIE DE PREȚ.

~ * ~

După primirea răspunsului, dacă EȘTI DE ACORD CU PREȚUL PROPUS, rămâne doar să mai completezi formularul de mai jos cu datele de facturare.

NOTĂ 2!

NU UITA să citești „Comandă, Plată & Livrare” conform comenzii tale!

Prin bifarea căsuței „DE ACORD” în formularul de comandă de mai jos, arăți că ești de acord cu metoda de procedură AlidArt Design descrisă la Comandă, Plată & Livrare!

~ * ~

~ * ~

NOTĂ 3!

LA OFERTELE DE PREȚ ALIDART DESIGN,
NU SE ADAUGĂ TVA ȘI NU EXISTĂ COMISIOANE ASCUNSE!

NOTĂ 4!

AVANTAJUL UNEI COLABORĂRI CU AGENȚIA ALIDART DESIGN
*
UN CLIENT ARE OCAZIA DE A ÎNCHEIA UN CONTRACT COLABORARE CU AGENȚIA ALIDART DESIGN PE O PERIOADĂ DE MINIM 3 LUNI DE ZILE CU REALIZAREA A MINIM 2 PROIECTE PER LUNĂ.

AVANTAJUL UNEI COLABORĂRI CU AGENȚIA ALIDART DESIGN CONSTĂ ÎN REDUCEREA OFERTELOR DE PREȚ LA SERVICIILE AFIȘATE PE SITE – 20%, PLUS MODIFICĂRI NELIMITATE LA FIECARE PROIECT ÎN PARTE.

LA CEREREA CLIENTULUI, CONTRACTUL DE COLABORARE CU ALIDART DESIGN, POATE FI PRELUNGIT DE “N” ORI, ATÂT TIMP CÂT  CONDIȚIILE NECESARE AMBELOR PĂRȚI MENȚIONATE ÎN PRIMUL CONTRACT DE COLABORARE, SUNT ACCEPTATE ȘI RESPECTATE DE ACEȘTIA ÎN CONTINUARE.

PERIOADA SPECIFICĂ FOLOSITĂ DE ALIDART DESIGN PENTRU PRELUNGIREA UNUI CONTRACT DE COLABORARE ESTE DE UN AN DE ZILE.