Contact

  • Vrei să îmi adresezi o întrebare sau să îmi propui o colaborare?

Indiferent de situație, nu ezita să îmi trimiți un mesaj folosind formularul de mai jos, iar eu te voi contacta telefonic sau pe e-mail cât mai curând posibil!

~ * ~

NOTĂ 1!

Dacă mesajul tău presupune o întrebare despre oferta de preț a unui anumit serviciu prezentat pe site-ul AlidArt Design, folosește formularul de la rubrica

OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Această rubrică îți dă ocazia să îți formezi CHIAR TU pachetul conform nevoilor și dorințelor tale, în cazul în care nu te-ai decis asupra niciunei oferte de preț dintre cele prezentate pe site.

~ * ~

NOTĂ 2!

Dacă mesajul tău presupune din start o propunere de colaborare cu AGENȚIA ALIDART DESIGN pentru dezvoltarea afacerii tale, înainte de a trimite mesajul, nu uita să citești cu atenție condițiile contractuale menționate la rubricile

MODUL DE COLABORARE & TERMENI ȘI CONDIȚII!

Prin completarea și trimiterea formularului de mai jos, se consideră că ai citit cu atenție atât MODUL DE COLABORARE, cât și TERMENI ȘI CONDIȚII, și, prin urmare, ești de acord cu TOATE CONDIȚIILE CONTRACTUALE ALIDART DESIGN menționate la aceste rubrici.

~ * ~

BINE DE ȘTIUT!

*
UN CLIENT ARE POSIBILITATEA DE A ÎNCHEIA UN CONTRACT DE COLABORARE CU AGENȚIA ALIDART DESIGN PE O PERIOADĂ DE MINIM 3 LUNI DE ZILE CU REALIZAREA A MINIM 3 PROIECTE PER LUNĂ, INDIFERENT DE VALOAREA SAU COMPLEXITATEA PROIECTELOR SOLICITATE.


LA OFERTELE DE PREȚ ALIDART DESIGN NU SE ADAUGĂ TVA ȘI NU EXISTĂ COMISIOANE ASCUNSE!

LA CEREREA CLIENTULUI, CONTRACTUL DE COLABORARE CU ALIDART DESIGN, POATE FI PRELUNGIT DE “N” ORI, ATÂT TIMP CÂT  CONDIȚIILE NECESARE AMBELOR PĂRȚI MENȚIONATE ÎN PRIMUL CONTRACT DE COLABORARE SUNT ACCEPTATE ȘI RESPECTATE DE ACEȘTIA ÎN CONTINUARE.

PERIOADA SPECIFICĂ FOLOSITĂ DE ALIDART DESIGN PENTRU PRELUNGIREA UNUI CONTRACT DE COLABORARE ESTE DE UN AN DE ZILE.

~ * ~

~ * ~

Date firmă

  • ALIDART DESIGN S.R.L
  • BANCA TRANSILVANIA (BT) – RO69BTRLRONCRT0526983701
  • Cod Identificare Fiscală ~ RO 37163627
  • Nr. Registrul Comerțului ~ J40/2831/2017
  • Sediul social ~ Str. George Vâlsan 12, Sector 6, 060475, București

.