Povestea mea…

 ~ * ~

Pasionată încă din copilărie de artă, am urmat în anul 1998 în cadrul Școlii de Artă București un curs de 3 ani, disciplina grafică de șevalet, ulterior continuând să-mi îmbogățesc cunoștințele în acest domeniu și de altfel să-mi dezvolt mai mult și experiența artistică.

De-a lungul timpului, am încercat să descopăr care este înclinația mea în artă. Și am reușit, concluzionând că, după cum se spune, deși portretele…expresiile chipurilor sunt cele mai complexe subiecte în desen, acestea sunt în același timp și preferatele mele.

După o frumoasă perioadă petrecută în fața șevaletului, mi-am dorit să cunosc și misterul artei digitale.

Și astfel, în anul 2015 m-am decis să urmez studii de grafică publicitară în cadrul Centrului de Excelență în Training IT Avantaj Consulting. Aceste cursuri m-au ajutat să descopăr strânsa legătură care există între grafica de șevalet și cea digitală unde, de asemenea este foarte necesară imaginația.

Descoperind și frumusețea artei digitale, am ajuns la concluzia că acesta este în continuare drumul meu în viață. Arta digitală și grafica de șevalet.

Și astfel s-a născut în anul 2017, într-o frumoasă zi de martie, AlidArt Design, o mică agenție de artă și grafică publicitară care se traduce prin numele Alida, un tânăr artist și designer grafic!

~ * ~

Scopul meu

Imaginația și entuziasmul, ambiția și seriozitatea m-au sprijinit de multe ori pentru a atinge cote cât mai înalte în ceea ce mi-am dorit să realizez pe plan artistic.

Astăzi sunt aici pentru TINE! Să îți ofer sprijinul necesar pentru ca AFACEREA TA să prospere. Sunt aici să îți pun la dispoziție toate aptitudinile mele pentru a-ți transforma DORINȚELE în REALITATE!

Reclame