Clipuri Social Media ~ Ofertă personalizată!

La categoria Ofertă personalizată – serviciul Clipuri Social Media, ai ocazia de a solicita o ofertă de preț prin personalizarea acestui serviciu la fiecare opțiune în parte, conform dorințelor și nevoilor tale!

Această situație este foarte utilă în cazul în care oferta găsită pe site-ul AlidArt Design, la serviciul Realizare Clipuri Social Media, nu este tocmai potrivită pentru tine.

~ * ~

Oferta de preț și Perioada de realizare a comenzii tale ți le voi comunica pe e-mail, la scurt timp după ce îmi vei trimite formularul de mai jos.

Dacă vei accepta Oferta de preț, și implicit, Perioada de realizare a proiectului solicitat, rămâne să-mi dai un răspuns cu mesajul:

ACCEPT OFERTA DE PREȚ ALIDART DESIGN!

*
ÎN ACELAȘI E-MAIL VA FI NECESAR SĂ PRECIZEZI ȘI URMĂTOARELE DATE DE FACTURARE:

1. Nume Firmă sau Persoană Fizică
2. CUI / CIF sau CNP
3. Adresa: județul, localitatea, strada și numărul


ULTERIOR, VOR URMA PAȘII OBIȘNUIȚI, MENȚIONAȚI LA COMANDĂ, PLATĂ ȘI LIVRARE, PENTRU REALIZAREA PROIECTULUI.

Înainte de începerea proiectului, îți voi solicita pe e-mail și alte INFORMAȚII SUPLIMENTARE, pentru ca proiectul tău să poată fi realizat.

Proiectul realizat va fi predat în format: 
WLMP, WMV, MP4, împreună cu fotografiile ce au fost folosite (în format JPG sau PNG) / filmulețele și coloana sonoră a Clipului Social Media.

DESPRE FORMULAR – BINE DE ȘTIUT!

DACĂ AI ȘI ÎNTREBĂRI REFERITOARE LA PROIECTUL TĂU, LE POȚI PUNE ÎN ACEST FORMULAR.

ULTERIOR, VEI PRIMI RĂSPUNSURILE ODATĂ CU OFERTA DE PREȚ ȘI PERIOADA DE REALIZARE A PROIECTULUI TĂU.

~ * ~

TRANZIȚII ÎNTRE FOTO / VIDEO * – Trecere într-un mod artistic între fotografiile / filmulețele utilizate, acțiune ce înfrumusețează derularea video.

PANORAMARE ȘI ZOOM FOTO / VIDEO ** – Prezentare într-un mod artistic a fotografiilor / filmulețelor utilizate (deplasare / apropiere / depărtare în diverse direcții), acțiune ce înfrumusețează derularea video.