Clipuri Social Media

CLIPURILE SOCIAL MEDIA reprezintă principala atracție pe site-urile Social Media. Postările de tip video vor avea întotdeauna un impact mai mare asupra vizitatorilor decât cele de tip foto. Practic, Clipurile Social Media pot fi considerate completarea perfectă a unei pagini.

Acestea pot fi realizate atât printr-o combinație de fotografii sau filmulețe, cât și printr-o combinație de fotografii cu filmulețe.

AlidArt Design îți stă la dispoziție cu acest serviciu.

Prețul și timpul unui proiect la categoria Clipuri Social Media poate varia în funcție de cerință: complexitatea look-ului (cu sau fără efecte speciale în clip și editări/ retușuri pe fotografiile folosite), tipul clipului (cu fotografii/ filmulețe/ fotografii + filmulețe) și perioada de rulare a clipului.

NOTĂ 1!

Înainte de începerea proiectului, vei primi un e-mail de înștiințare:  

PROIECTUL TĂU LA ALIDART DESIGN ÎNCEPE ACUM!

NOTĂ 2!

LA OFERTELE DE PREȚ ALIDART DESIGN,
NU SE ADAUGĂ TVA ȘI NU EXISTĂ COMISIOANE ASCUNSE!

~ * ~

Prețul de pornire la serviciul Clipuri Social Media80 RON

AVANS PENTRU REALIZAREA PROIECTULUI: 40 RON

Acesta va fi realizat numai din fotografii, nu va conține efecte speciale, nu vor fi realizate editări sau retușuri pe fotografiile folosite, va rula timp de 10 secunde pe o coloană sonoră potrivită subiectului și

VA BENEFICIA DE PÂNĂ LA 5 MODIFICĂRI.

Proiectul realizat va fi predat în format: WLMP, WMV, MP4, împreună cu fotografiile ce au fost folosite (în format JPG sau PNG) și coloana sonoră a Clipului Social Media (melodia).

 ~ * ~

Pentru a afla prețul și perioada de realizare al proiectului tău…

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ!

*

Răspunsul pentru oferta de preț și perioada de realizare al proiectului tău, ți-l voi comunica telefonic la scurt timp după ce îmi vei trimite formularul Clipuri Social Media – Solicită o ofertă de preț.

~ * ~

După primirea răspunsului, dacă EȘTI DE ACORD CU PREȚUL PROPUS, rămâne doar să mai completezi formularul de mai jos pentru datele de facturare.

OPȚIONAL

Poți trimite și fotografii / filmulețe care îți dorești să fie folosite în proiect, pe adresa de e-mail alidart.design@gmail.com, cu titlul:

Realizare Clipuri Social Media.

~ * ~

~ * ~