Clipuri Social Media

CLIPURILE SOCIAL MEDIA reprezintă principala atracție pe site-urile Social Media. Postările de tip video vor avea întotdeauna un impact mai mare asupra vizitatorilor decât cele de tip foto.

Clipuri Social Media pot fi realizate atât printr-o combinație de fotografii sau de filmulețe, cât și printr-o combinație de fotografii cu filmulețe, cu sau fără efecte speciale în videoclip, cu sau fără editări / retușuri pe fotografiile folosite, prezentate sau nu într-un mod artistic și atractiv.

~ * ~

Așadar, la categoria Clipuri video, serviciul Realizare Clipuri Social Media îți propun următoarea ofertă de realizare clip video:

Bine de știut!

Dacă este necesar, ACEST SERVICIU poate fi de asemenea PERSONALIZAT prin solicitarea unei oferte de preț, pentru a se potrivi mai bine nevoilor și dorințelor tale.
CLIPURI SOCIAL MEDIA
Complexitatea proiectului: realizat din foto

Perioadă de rulare: 10 secunde
Coloană sonoră: da

Sursă Foto / Coloană Sonoră: clientul
Tranziții între foto / video * : da
Panoramare și zoom foto / video ** : da

Efecte speciale: nu
Editări / retușuri foto: nu
Număr variante video: 1

Număr modificări: 5
(opțiuni incluse: tranziții între foto, panoramare și zoom foto)
TIMP DE REALIZARE: 2 – 3 zile lucrătoare
PREȚ: 100 RON

SEMNIFICAȚII TERMENI

TRANZIȚII ÎNTRE FOTO / VIDEO * – Trecere într-un mod artistic între fotografiile / filmulețele utilizate, acțiune ce înfrumusețează derularea video.

PANORAMARE ȘI ZOOM FOTO / VIDEO ** – Prezentare într-un mod artistic a fotografiilor / filmulețelor utilizate (deplasare / apropiere / depărtare în diverse direcții), acțiune ce înfrumusețează derularea video.

 ~ * ~

NOTĂ 1!

Înainte de începerea proiectului, vei primi un e-mail de înștiințare:  

PROIECTUL TĂU LA ALIDART DESIGN ÎNCEPE ACUM!

NOTĂ 2!

Plata proiectului se va face în 2 rate: 50% la semnarea contractului, iar restul de 50% înainte de furnizarea fișierelor finale.

NOTĂ 3!

LA OFERTELE DE PREȚ ALIDART DESIGN,
NU SE ADAUGĂ TVA ȘI NU EXISTĂ COMISIOANE ASCUNSE!