Retușare proiecte vechi

La categoria Retușare proiecte vechi, poate fi refăcut un proiect mai vechi, conform nevoilor și dorințelor clientului.

Acestă metodă este foarte eficientă în cazul în care clientul nu este interesat de niciuna dintre ofertele găsite pe site-ul AlidArt Design, deoarece deține deja un proiect mai vechi ce necesită îmbunătățiri.

AlidArt Design îți stă la dispoziție cu acest serviciu.

Dacă ai un pliant, un logo + flyer sau orice altceva care se încadrează în serviciile pe care le ofer și dorești să realizezi o îmbunătățire la acel proiect, completează formularul de mai jos și apoi trimite-mi proiectul tău vechi în format vectorial (PDF), pe adresa de e-mail alidart.design@gmail.com cu titlul:

Proiect: RETUȘARE PROIECTE VECHI

Timpul de realizare a comenzii tale ți-l voi comunica telefonic odată cu oferta de preț, la scurt timp după ce îmi vei trimite Formularul.

NOTĂ 1!

Înainte de începerea proiectului, vei primi un e-mail de înștiințare:

PROIECTUL TĂU LA ALIDART DESIGN ÎNCEPE ACUM!

NOTĂ 2!

NU UITA să citești „Comandă, Plată & Livrare” conform comenzii tale!

Prin bifarea căsuței „DE ACORD” în formularul de comandă de mai jos, arăți că ești de acord cu metoda de procedură AlidArt Design descrisă la Comandă, Plată & Livrare!

~ * ~

~ * ~

NOTĂ 3!

LA OFERTELE DE PREȚ ALIDART DESIGN,
NU SE ADAUGĂ TVA ȘI NU EXISTĂ COMISIOANE ASCUNSE!

NOTĂ 4!

AVANTAJUL UNEI COLABORĂRI CU AGENȚIA ALIDART DESIGN
*
UN CLIENT ARE OCAZIA DE A ÎNCHEIA UN CONTRACT COLABORARE CU AGENȚIA ALIDART DESIGN PE O PERIOADĂ DE MINIM 3 LUNI DE ZILE CU REALIZAREA A MINIM 2 PROIECTE PER LUNĂ.

AVANTAJUL UNEI COLABORĂRI CU AGENȚIA ALIDART DESIGN CONSTĂ ÎN REDUCEREA OFERTELOR DE PREȚ LA SERVICIILE AFIȘATE PE SITE – 20%, PLUS MODIFICĂRI NELIMITATE LA FIECARE PROIECT ÎN PARTE.
LA CEREREA CLIENTULUI, CONTRACTUL DE COLABORARE CU ALIDART DESIGN, POATE FI PRELUNGIT DE “N” ORI, ATÂT TIMP CÂT  CONDIȚIILE NECESARE AMBELOR PĂRȚI MENȚIONATE ÎN PRIMUL CONTRACT DE COLABORARE, SUNT ACCEPTATE ȘI RESPECTATE DE ACEȘTIA ÎN CONTINUARE.

PERIOADA SPECIFICĂ FOLOSITĂ DE ALIDART DESIGN PENTRU PRELUNGIREA UNUI CONTRACT DE COLABORARE ESTE DE UN AN DE ZILE.