Stickere Decorative

STICKERELE DECORATIVE reprezintă o soluție pe termen lung în ceea ce privește decorarea suprafețelor pentru care se dorește un aspect aparte.

Acestea pot fi aplicate în încăperi precum: camere, birouri, saloane, pe suprafețe netede (pereți, mobilă, geamuri, uși, etc.). 

AlidArt Design îți stă la dispoziție cu acest serviciu.

Prețul și timpul unui proiect la categoria Stickere Decorative poate varia în funcție de complexitatea designului și numărul de subiecte dorit de client.

NOTĂ 1!

Înainte de începerea proiectului, vei primi un e-mail de înștiințare:

PROIECTUL TĂU LA ALIDART DESIGN ÎNCEPE ACUM!

NOTĂ 2!

LA OFERTELE DE PREȚ ALIDART DESIGN,
NU SE ADAUGĂ TVA ȘI NU EXISTĂ COMISIOANE ASCUNSE!

~ * ~

Prețul de pornire la serviciul Stickere Decorative100 RON 

AVANS PENTRU REALIZAREA PROIECTULUI50 RON

Proiectul realizat va fi predat în format: PSD, PDF, EPS, JPG, PNG și

VA BENEFICIA DE PÂNĂ LA 5 MODIFICĂRI.

~ * ~

Pentru a afla prețul și perioada de realizare al proiectului tău…

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ!

Răspunsul pentru oferta de preț și perioada de realizare a proiectului tău ți-l voi comunica telefonic, la scurt timp după ce îmi vei trimite formularul Stickere decorative ~ Solicită o ofertă de preț!

~ * ~

După primirea răspunsului, dacă EȘTI DE ACORD CU PREȚUL PROPUS, rămâne doar să mai completezi formularul de mai jos pentru datele de facturare.

NOTĂ 3!

NU UITA să citești „Comandă, Plată & Livrare” conform comenzii tale!

Prin bifarea căsuței „DE ACORD” în formularul de comandă de mai jos, arăți că ești de acord cu metoda de procedură AlidArt Design descrisă la Comandă, Plată & Livrare!

~ * ~

~ * ~

NOTĂ 4!

AVANTAJUL UNEI COLABORĂRI CU AGENȚIA ALIDART DESIGN
*
UN CLIENT ARE OCAZIA DE A ÎNCHEIA UN CONTRACT COLABORARE CU AGENȚIA ALIDART DESIGN PE O PERIOADĂ DE MINIM 3 LUNI DE ZILE CU REALIZAREA A MINIM 3 PROIECTE PER LUNĂ.

AVANTAJUL UNEI COLABORĂRI CU AGENȚIA ALIDART DESIGN CONSTĂ ÎN REDUCEREA OFERTELOR DE PREȚ LA SERVICIILE AFIȘATE PE SITE – 20%, PLUS MODIFICĂRI NELIMITATE LA FIECARE PROIECT ÎN PARTE.

LA CEREREA CLIENTULUI, CONTRACTUL DE COLABORARE CU ALIDART DESIGN, POATE FI PRELUNGIT DE “N” ORI, ATÂT TIMP CÂT  CONDIȚIILE NECESARE AMBELOR PĂRȚI MENȚIONATE ÎN PRIMUL CONTRACT DE COLABORARE, SUNT ACCEPTATE ȘI RESPECTATE DE ACEȘTIA ÎN CONTINUARE.

PERIOADA SPECIFICĂ FOLOSITĂ DE ALIDART DESIGN PENTRU PRELUNGIREA UNUI CONTRACT DE COLABORARE ESTE DE UN AN DE ZILE.

~ * ~