Vectorizare foto

VECTORIZAREA FOTO reprezintă procedeul de transformare a imaginilor digitale obținute cu camere foto digitale sau cu dispozitive scanner, în imagini vectoriale compuse din puncte și linii editabile.

AlidArt Design îți stă la dispoziție cu acest serviciu.

Prețul unui proiect la categoria Vectorizare foto poate varia în funcție de complexitatea fotografiei, numărul de fotografii și subiecte din fotografie/ din fiecare fotografie.

Proiectul realizat va fi predat în format: AI / CDR, PDF, EPS, JPG, PNG și va beneficia de MAXIM 10 MODIFICĂRI.

NOTĂ 1!

Înainte de începerea proiectului, vei primi un e-mail de înștiințare:

PROIECTUL TĂU LA ALIDART DESIGN ÎNCEPE ACUM!

~ * ~

Prețul de pornire pentru serviciul VECTORIZARE FOTO este 120 RON.

EXEMPLU VECTORIZARE FOTO

 ~ * ~

Pentru a afla prețul și perioada de realizare al proiectului tău…

CERE O COTAȚIE DE PREȚ!

.

Răspunsul pentru oferta de preț și perioada de realizare al proiectului tău, ți-l voi comunica telefonic la scurt timp după ce îmi vei trimite formularul Vectorizare foto ~ CERE O COTAȚIE DE PREȚ.

~ * ~

După primirea răspunsului, dacă EȘTI DE ACORD CU PREȚUL PROPUS, rămâne doar să mai completezi formularul de mai jos cu datele de facturare.

NOTĂ 2!

NU UITA să citești ,,Comandă, Plată & Livrare” conform comenzii tale!

Prin bifarea căsuței „DE ACORD” în formularul de comandă de mai jos, arăți că ești de acord cu metoda de procedură AlidArt Design descrisă la Comandă, Plată & Livrare!

~ * ~

~ * ~

NOTĂ 3!

LA OFERTELE DE PREȚ ALIDART DESIGN,
NU SE ADAUGĂ TVA ȘI NU EXISTĂ COMISIOANE ASCUNSE!

NOTĂ 4!

AVANTAJUL UNEI COLABORĂRI CU AGENȚIA ALIDART DESIGN
*
UN CLIENT ARE OCAZIA DE A ÎNCHEIA UN CONTRACT COLABORARE CU AGENȚIA ALIDART DESIGN PE O PERIOADĂ DE MINIM 3 LUNI DE ZILE CU REALIZAREA A MINIM 2 PROIECTE PER LUNĂ.

AVANTAJUL UNEI COLABORĂRI CU AGENȚIA ALIDART DESIGN CONSTĂ ÎN REDUCEREA OFERTELOR DE PREȚ LA SERVICIILE AFIȘATE PE SITE – 20%, PLUS MODIFICĂRI NELIMITATE LA FIECARE PROIECT ÎN PARTE.

LA CEREREA CLIENTULUI, CONTRACTUL DE COLABORARE CU ALIDART DESIGN, POATE FI PRELUNGIT DE “N” ORI, ATÂT TIMP CÂT  CONDIȚIILE NECESARE AMBELOR PĂRȚI MENȚIONATE ÎN PRIMUL CONTRACT DE COLABORARE, SUNT ACCEPTATE ȘI RESPECTATE DE ACEȘTIA ÎN CONTINUARE.

PERIOADA SPECIFICĂ FOLOSITĂ DE ALIDART DESIGN PENTRU PRELUNGIREA UNUI CONTRACT DE COLABORARE ESTE DE UN AN DE ZILE.