MODUL DE COLABORARE

MODUL UNEI COLABORĂRI CU ALIDART DESIGN

ULTIMA ACTUALIZARE: 21.04.2021

*
O colaborare cu agenția AlidArt Design înseamnă realizarea periodica a serviciilor prezentate pe site pe o perioadă de MINIM 3 LUNI DE ZILE și MAXIM 1 AN DE ZILE. Realizarea periodică a serviciilor oferite de AlidArt Design către client în timpul colaborării înseamnă REALIZAREA A MINIM 3 PROIECTE PER LUNĂ, indiferent de valoarea sau complexitatea proiectelor solicitate.


*
O colaborare între agenția AlidArt Design și client se va realiza printr-un CONTRACT, în care vor fi menționate TOATE CONDIȚIILE NECESARE AMBELOR PĂRȚI, condiții ce vor ajuta la desfășurarea unei bune colaborări.


*
La cererea clientului, perioada de colaborare cu agenția AlidArt Design poate fi prelungită cu o săptămână înainte de perioada de expirare a contractului. Perioada specifică folosită de agenția AlidArt Design la prelungirea unui contract de colaborare este de 1 AN DE ZILE, ÎNSĂ ACEASTA POATE FI MODIFICATĂ LA CEREREA CLIENTULUI PÂNĂ LA MINIM 3 LUNI DE ZILE.

*
CONTRACTUL DE COLABORARE CU ALIDART DESIGN POATE FI PRELUNGIT DE “N” ORI, ATÂT TIMP CÂT CONDIȚIILE NECESARE AMBELOR PĂRȚI MENȚIONATE ÎN PRIMUL CONTRACT DE COLABORARE SUNT ACCEPTATE ȘI RESPECTATE DE ACEȘTIA ÎN CONTINUARE.

*
Serviciile oferite de AlidArt Design către client pe toată perioada colaborării, vor beneficia de O REDUCERE DE PREȚ – 20% față de serviciile oferite printr-un contract obișnuit (contract de prestări servicii), la prețurile afișate pe site-ul alidart design.com.


*
Într-un CONTRACT DE COLABORARE cu agenția AlidArt Design, clientul va beneficia de MODIFICĂRI NELIMITATE pentru fiecare serviciu prestat. Condițiile contractuale menționate de AlidArt Design în PRIMUL CONTRACT DE COLABORARE încheiat cu clientul-colaborator, vor rămâne neschimbate și pentru URMĂTOARELE CONTRACTE DE COLABORARE – numite și PRELUNGIRI CONTRACTUALE.


*
În cazul adăugării unor anexe ale condițiilor contractuale și ofertelor de preț pe site-ul AlidArt Design, clientul-colaborator va fi informat de acest lucru prin e-mail de 2 ori. Prima dată în momentul modificării condițiilor contractuale și ofertelor de preț pe site-ul AlidArt Design, iar a 2 a oară, cu 2 săptămâni înainte de expirarea contractului de colaborare cu clientul-colaborator.


*
Aceste modificări vor fi valabile și pentru clientul deja colaborator, însă numai după ce contractul curent dintre AlidArt Design și client va fi prelungit. Până atunci, colaborarea va funcționa conform vechilor condiții contractuale specificate în contractul deja încheiat.


*
În cazul în care una dintre părți dorește să renunțe la colaborare (clientul sau agenția AlidArt Design), contractul de colaborare poate fi desfăcut NUMAI DUPĂ EXPIRAREA TERMENULUI DE VALABILITATE MENȚIONAT ÎN CONTRACT. În cazul în care una dintre părți NU RESPECTĂ UNA DIN CONDIȚIILE CONTRACTUALE, cealaltă parte este liberă să anuleze contractul IMEDIAT.


*
La ofertele de preț AlidArt Design, NU se va adăuga TVA și NU vor exista TAXE LUNARE sau alte COMISIOANE ASCUNSE. Metoda de COMANDĂ, PLATĂ & LIVRARE a proiectelor realizate de agenția AlidArt Design către client pe toată durata colaborării, VA RĂMÂNE NESCHIMBATĂ.