MODUL DE COLABORARE

MODUL UNEI COLABORĂRI CU ALIDART DESIGN

ULTIMA ACTUALIZARE: 15.09.2021

COLABORAREA SHORT – TERM CU ALIDART DESIGN

*
O COLABORARE SHORT – TERM cu agenția AlidArt Design înseamnă:

1.
Realizarea unui proiect unic – această metodă reprezintă realizarea unui singur proiect, fără o solicitare ulterioară din partea clientului de realizare a unui nou proiect la AlidArt Design.

2.
Realizarea unor proiecte periodice – această metodă reprezintă solicitări ulterioare de realizarea a unor proiecte noi din partea clientului, după primul proiect realizat la AlidArt Design. Acest mod de colaborare poate conține până la maxim 2 proiecte per lună, și se va desfășura ca și în cazul proiectului unic – va fi necesar un contract pentru fiecare proiect.

~ * ~

COLABORAREA LONG – TERM CU ALIDART DESIGN

*
O COLABORARE LONG – TERM cu agenția AlidArt Design înseamnă realizarea periodica a serviciilor prezentate pe site pe o perioadă de MINIM 3 LUNI DE ZILE și MAXIM 1 AN DE ZILE. Realizarea periodică a serviciilor oferite de AlidArt Design către client în timpul colaborării LONG – TERM înseamnă REALIZAREA A MINIM 3 PROIECTE PER LUNĂ, indiferent de valoarea sau complexitatea proiectelor solicitate.

*
La cererea clientului, perioada de colaborare cu agenția AlidArt Design poate fi prelungită cu 3 zile înainte de perioada de expirare a contractului activ. Perioada specifică folosită de agenția AlidArt Design la prelungirea unui contract de colaborare LONG – TERM este de 1 AN DE ZILE, ÎNSĂ ACEASTA POATE FI MODIFICATĂ LA CEREREA CLIENTULUI PÂNĂ LA MINIM 3 LUNI DE ZILE.

*
CONTRACTUL DE COLABORARE CU ALIDART DESIGN POATE FI PRELUNGIT DE “N” ORI, ATÂT TIMP CÂT CONDIȚIILE NECESARE AMBELOR PĂRȚI MENȚIONATE ÎN PRIMUL CONTRACT DE COLABORARE SUNT ACCEPTATE ȘI RESPECTATE DE ACEȘTIA ÎN CONTINUARE.

*
Serviciile oferite de AlidArt Design către client pe toată perioada colaborării LONG – TERM, vor beneficia de O REDUCERE DE PREȚ DE – 20% față de serviciile oferite printr-un contract SHORT – TERM (contract de prestări servicii) la prețurile afișate pe site-ul alidart design.com.

*
Într-un CONTRACT DE COLABORARE LONG – TERM cu agenția AlidArt Design, clientul va beneficia de MODIFICĂRI NELIMITATE pentru fiecare serviciu prestat. Condițiile contractuale menționate de AlidArt Design în PRIMUL CONTRACT DE COLABORARE încheiat cu clientul-colaborator, vor rămâne neschimbate și pentru URMĂTOARELE CONTRACTE DE COLABORARE – numite și PRELUNGIRI CONTRACTUALE.

*
În cazul adăugării unor anexe ale condițiilor contractuale și ofertelor de preț pe site-ul AlidArt Design, clientul-colaborator va fi informat de acest lucru prin e-mail de 2 ori. Prima dată în momentul modificării condițiilor contractuale și ofertelor de preț pe site-ul AlidArt Design, iar a 2 a oară, cu 1 săptămână înainte de expirarea contractului de colaborare cu clientul-colaborator.

*
Aceste modificări vor fi valabile și pentru clientul deja colaborator, însă numai după ce contractul curent dintre AlidArt Design și client va fi prelungit. Până atunci, colaborarea va funcționa conform vechilor condiții contractuale specificate în contractul deja încheiat.

*
În cazul în care una dintre părți dorește să renunțe la colaborare (clientul sau agenția AlidArt Design), contractul de colaborare poate fi desfăcut NUMAI DUPĂ EXPIRAREA TERMENULUI DE VALABILITATE MENȚIONAT ÎN CONTRACT. În cazul în care una dintre părți NU RESPECTĂ UNA DIN CONDIȚIILE CONTRACTUALE, cealaltă parte este liberă să anuleze contractul IMEDIAT.

~ * ~

COLABORAREA SHORT & LONG – TERM CU ALIDART DESIGN

*
O colaborare SHORT sau LONG – TERM între agenția AlidArt Design și client se va realiza printr-un CONTRACT în care vor fi menționate TOATE CONDIȚIILE NECESARE AMBELOR PĂRȚI, condiții ce vor ajuta la desfășurarea unei bune colaborări.

*
La ofertele de preț AlidArt Design, NU se va adăuga TVA și NU vor exista TAXE LUNARE sau alte COMISIOANE ASCUNSE. Metoda de COMANDĂ, PLATĂ & LIVRARE a proiectelor realizate de agenția AlidArt Design către client pe toată durata colaborării, VA RĂMÂNE NESCHIMBATĂ.

*

~ * ~

Avantajele clientului într-o colaborare cu AlidArt Design

AVANTAJE SHORT & LONG TERM

1.
Colaborarea poate avea loc atât în țară, cât și în străinătate! Distanța geografică dintre noi nu are nicio importanță. Acest lucru nu va împiedica existența unei bune colaborări.

2.
Pe toată perioada colaborării noastre, vei comunica numai cu mine în toate aspectele realizării proiectului / proiectelor. Atât prin e-mail, cât și prin apeluri telefonice!

3.
Programul va fi foarte flexibil! Realizarea unor proiecte noi va fi posibilă atât în cursul săptămânii, cât și în weekend-uri!

AVANTAJE LONG TERM

1.
Indiferent de perioada contractuală și numărul de proiecte solicitat într-o astfel de colaborare, vei beneficia de o reducere de 20% la toate serviciile oferite pe site-ul alidartdesign.com., plus modificări nelimitate la fiecare proiect în parte.

2.
Pe toată durata colaborării noastre, condițiile și prețurile contractuale vor rămâne neschimbate! Până la o posibilă prelungire contractuală, nu se va adăuga contractului activ nicio anexă, în cazul modificărilor prețurilor și / sau Termenilor & Condițiilor pe site-ul alidartdesign.com.

Aștept cu interes propunerea ta de colaborare. Include te rog în mesaj cât mai multe detalii, pentru ca propunerea ta să fie cât mai clară. Ulterior te voi contacta în cel mai scurt timp!