Importanța flyerelor pentru fiecare afacere mică

Fiecare afacere mică trebuie să informeze potențialii clienți despre produsele și serviciile sale. Acest lucru se face cel mai adesea prin platforme de social media, site-uri web și marketing prin e-mail.

Dar, una dintre cele mai vechi metode de marketing, umilul flyer, este la fel de puternică ca întotdeauna și nu ar trebui respinsă.

De aceea, astăzi vom explora împreună importanța tipăririi flyerelor pentru fiecare afacere mică!

~ * ~

De ce trebuie să folosiți flyerele?

Flyerele reprezintă o modalitate ușoară și eficientă de a spune oamenilor de pe stradă despre serviciile și produsele tale.

Este posibil să nu fi văzut niciodată site-ul tău, sau să nu fie pe rețelele sociale. Chiar dacă sunt online, s-ar putea să acorde mai multă atenție unui flyer care le este înmânat, mai degrabă, decât să deruleze prin fluxul de știri.

Durata noastră de atenție se scurtează din păcate, așa că un flyer este o modalitate rapidă de a atrage atenția acelui potențial client.

Este important să înțelegi acest lucru!

Trebuie să îți faci timp și să îți planifici realizarea unui flyer. Este bine cunoscut faptul că un flyer proiectat și tipărit profesional, va face o primă impresie mult mai bună decât dacă ar fi scris de mână, iar primele impresii chiar contează!

Apelând pentru realizarea flyerului la un designer profesionist, nu numai că îți va face acest proces fără efort, dar îți va economisi și mult timp!

Alegeți punctele principale!

Este esențial să transmiți doar punctele principale ale afacerii tale către potențialii tăi clienți, pentru ca aceste informații să fie rapid și ușor de citit.

Este mult mai tentant să citim un flyer atunci când are caractere aldine și mari, spre deosebire de fontul mic.

Așadar, când dorești să îți realizezi un flyer, rezumă-te la ideile principale despre afacerea ta, păstrează-l simplu și utilizează întotdeauna sigla companiei tale.

Imprimați întotdeauna color!

Nu poți subestima importanța culorii pe flyerul tău. Încearcă întotdeauna să eviți imprimarea în alb-negru, cu excepția cazului în care designul tău o cere.

Încearcă însă pe cât se poate, să limitezi alegerea cromatică la două sau trei culori, atunci când soliciți designerului realizarea unui flyer.

Folosirea prea multor culori poate părea dezordonată și poate face informațiile mai dificil de procesat.

~ * ~

Așadar, având în vedere că și AFACEREA TA merită un succes cât mai mare, ar fi cazul să-i realizezi un FLYER PUBLICITAR!

Pentru a face ACEST PAS, apasa pe butonul de mai jos pentru a vizualiza ofertele mele!

Și nu uita! Dacă este necesar, poți solicita o ofertă personalizată, conform dorințelor tale! 🙂

~ * ~

ÎȚI MAI RECOMAND ȘI ACESTE 3 SERVICII

PLIANTE PUBLICITARE
(MATERIALE DE PROMOVARE)

BROȘURI PUBLICITARE
(MATERIALE DE PROMOVARE)

ROLL-UP-URI PUBLICITARE
(MATERIALE DE PROMOVARE)