Welcome to AlidArt Design

AlidArt Design și este o agenție tânără și creativă specializată în grafică publicitară, artă digitală și artă vizuală.  Aceasta îți poate oferi diverse servicii de design grafic pentru ca AFACEREA TA să prospere!

Fie că ai sau dorești să  înființezi o companie sau doar o mică agenție, AlidArt Design îți va putea realiza un design de logo atractiv și plin de personalitate, care îți va reprezenta cu succes afacerea ta!

De altfel, îți poate realiza un design plăcut pentru cartea ta de vizită, pentru manualul de identitate vizuală al afacerii tale, semnătura ta de e-mail, flyere, broșuri și multe altele!

Pot fi realizate de asemenea și servicii interesante de artă digitală! Retușarea, manipularea și vectorizarea imaginilor puse la dispoziție.

Și nu numai atât! Pentru iubitorii de artă, pot fi realizate și lucrări frumoase în grafică de șevalet,  tehnica creioane grafit, cărbune sau creioane acuarelabile.

~ * ~

Mai jos îți prezint  și un scurt video cu serviciile noastre, prin care poți vedea stilul nostru de lucru și care sperăm să îți placă! 🙂

Canal YouTube AlidArt Design

Reclame