Cine este AlidArt Design

AlidArt Design este o agenție tânără și creativă, specializată în grafică publicitară, artă digitală și artă vizuală. Activitatea agenției este conturată de multă imaginație și originalitateiar fiecare proiect este realizat cu seriozitate și profesionalism.

Serviciile oferite de AlidArt Design sunt foarte variate, astfel încât îți poți realiza diverse proiecte de design grafic, atât pentru afacerea ta, cât și pentru colecția personală.

Indiferent dacă ai sau dorești să înființezi o companie sau doar o mică agenție, AlidArt Design îți va realiza un design de logo atractiv și plin de personalitate, care îți va reprezenta cu succes afacerea ta!

De altfel, poate fi realizat un design plăcut pentru cartea ta de vizită, pentru manualul de identitate vizuală a afacerii tale, semnătura ta de e-mail, flyere, broșuri și multe altele!

Pot fi realizate de asemenea și servicii interesante de artă digitală! Retușarea, manipularea, vectorizarea sau restaurarea imaginilor puse la dispozițiedar și transformarea acestora în picturi digitale.

În plus, pot fi realizate campanii de promovare prezentate sub forma unor scurte Clipuri Publicitare, dar și albume video din fotografii și filmulețe personale ce vor da naștere unor Clipuri Colecție, păstrând astfel ca amintire, momente minunate petrecute cu familia sau cu prietenii la diverse evenimente și reuniuni, sau în neuitatele călătorii.

Și nu numai atât! Pentru iubitorii de artă, pot fi realizate și lucrări frumoase în grafică de șevalet, tehnica creioane grafit, cărbune dar și creioane acuarelabile.

Așadar, indiferent de proiectul pe care dorești să-l realizezi dintre cele prezentate mai sus, nu ezita să apelezi la serviciile noastre.

Scopul nostru este să îți oferim sprijinul necesar pentru ca AFACEREA TA să prospere. Pentru ca DORINȚELE TALE să devină REALITATE!

~ * ~

Pentru o propunere de colaborare sau o întrebare,

CLICK AICI!

Logo AlidArt Design FINAL BUN pt wordpress

Good art is a TALENT. Good design is a SKILL.

Good art sends A DIFFERENT MESSAGE to everyone. Good design sends THE SAME MESSAGE to everyone.

~ * ~

These are the differences between ART & DESIGN, and the definition for…

AlidArt Design!