Cine este AlidArt Design

AlidArt Design este o agenție tânără și creativă născută în anul 2017, într-o frumoasă zi de Martie și se traduce prin numele Alida, artist și designer grafic!

Specializată în grafică publicitară, artă digitală și artă vizuală, serviciile oferite de AlidArt Design sunt foarte variate. 

Fie că ai sau dorești să  înființezi o companie sau doar o mică agenție, AlidArt Design îți va putea realiza un design de logo atractiv și plin de personalitate, care îți va reprezenta cu succes afacerea ta!

De altfel, poate fi realizat un design plăcut pentru cartea ta de vizită, pentru manualul de identitate vizuală al afacerii tale, semnătura ta de e-mail, flyere, broșuri și multe altele!

Pot fi realizate de asemenea și servicii interesante de artă digitală! Retușarea, manipularea și vectorizarea imaginilor puse la dispoziție.

Și nu numai atât! Pentru iubitorii de artă, pot fi realizate și lucrări frumoase în grafică de șevalet,  tehnica creioane grafit, cărbune sau creioane acuarelabile.

Așadar, indiferent de proiectul pe care ți-l dorești dintre cele prezentate mai sus, te aștept cu drag să apelezi la serviciile mele!

Logo AlidArt Design FINAL BUN pt wordpress

„În artă, ca şi în dragoste, instinctul este îndeajuns.”