Cine este AlidArt Design

Numele meu este Alida Bălăcescu și sunt artist și designer grafic profesionist – un…”freelancer” vorbind în termeni englezești, și mă dedic întotdeauna cu pasiune proiectelor clienților mei.

Am ales această cale, afacere pe cont propriu, deoarece am simțit că-mi vine ca o mănușă acest stil “freelancing”, când vine vorba de un “job”. Propriul “boss” în propria agenție: AlidArt Design.

Toată activitatea mea profesională se desfășoară numai prin metoda modernă – servicii oferite online. Fără acele metode clasice, tradiționale – “face to face” într-un birou.

Din dorința de a ajuta o arie cât mai largă de clienți, ofer cu plăcere serviciile mele atât în țară, cât și în străinătate. Atât pentru afaceri, cât și pentru colecții personale.

Sunt designer grafic atestat cu mai multe competențe potențiale, și sunt deschisă să lucrez la orice tip de proiect de design. De aceea, nu ocolesc niciodată noile provocări. Chiar dacă acestea îmi solicită acumularea unui plus de cunoștințe, pentru a le duce cu succes la bun sfârșit.

În general, sunt genul de freelancer care pune accentul în primul rând pe originalitate, în crearea unui proiect. Din acest motiv, îmi folosesc cât mai mult imaginația mea de artist, încercând să creez pentru clienții mei proiecte cu un stil de design unic și cât mai atractiv.

Consider, de altfel, că o comunicare clară și detaliată între mine și client este esențială pentru realizarea unui proiect de succes. Acest lucru poate crea ulterior între noi, o colaborare strânsă și plăcută cu beneficii de ambele părți.

~ * ~

Astăzi sunt aici pentru tine! Să-ți ofer sprijinul necesar pentru ca

AFACEREA TA SĂ PROSPERE!

Aștept cu interes propunerea ta de colaborare!

Include te rog în mesaj cât mai multe detalii, pentru ca propunerea ta să fie cât mai clară. Ulterior te voi contacta în cel mai scurt timp!

Good art is a TALENT. Good design is a SKILL.

Good art sends A DIFFERENT MESSAGE to everyone. Good design sends THE SAME MESSAGE to everyone.

~ * ~

These are the differences between ART & DESIGN, and the definition for…

AlidArt Design!